Goed smeren is een kunst!

Om een positieve bijdrage te leveren aan de ‘smeer’-trouwheid van kinderen met een huidaandoening lanceert Fagron Derma ‘Goed smeren is een kunst’. Hiermee helpen we kinderen op een speelse wijze hun smeermomenten niet te vergeten, dit alles voor het verbeteren van de therapietrouw en de kwaliteit van leven van het kind.

Wat houdt ‘Goed smeren is een kunst’ precies in?
Dierrijke smeerkalenders, welke werken als een beloningssysteem vormen de basis van het ‘smeerplan’. De smeerkalenders zijn beschikbaar in drie varianten en vertegenwoordigen ieder één gehele maand. Op het smeerrecept kaartje schrijft u als voorschrijver, (gespecialiseerd) verpleegkundige of huidtherapeut de behandelmethode uit. Smeert het kindje volgens het smeerrecept? Dan mag hij of zij aan het einde van de dag met de verfstift de dag afstempelen van de poster. Aan het einde van de maand heeft het kindje een eigen kunstwerk vol stempels gecreëerd!


Als het kindje voor een vervolgafspraak langskomt en de vol gestempelde poster(s) toont, ontvangt hij of zij een museumlijst voor het kunstwerk en een cadeautje naar keuze. Zo kan het kindje kiezen voor het kinderboek ‘Zalfje’ van dermatoloog Elodie Mendels, Knuffeldier ‘Krabbie de Krab’ of een waterverf doosje. Als van een vervolgafspraak geen sprake is kunnen de beloningen aan de ouder of verzorger worden overhandigd.


Maar er is meer…kleurrijke stickers om de indifferente crèmes en zalven mee op te fleuren, een sticker voor op de badkamerspiegel ter herinnering van de smeermomenten én een canvas tasje om alle materialen mee te nemen naar huis.

Onze materialen
Voor wie?
‘Goed smeren is een kunst’ is exclusief voor voorschrijvers, (gespecialiseerd) verpleegkundigen en huidtherapeuten.

De materialen van ‘Goed smeren is een kunst’ zijn gratis voor zowel voorschrijver als patiënt. Fagron Derma levert deze materialen als service met één doel: minder kinderen met levens beperkende klachten door een huidaandoening!

Hoe ziet het ‘Goed smeren is een kunst’ pakket eruit?
Bij aanvraag van ‘Goed smeren is een kunst’ ontvangt u een pakket voor 15 kinderen, een pakket voor 5 kinderen is ook mogelijk. Zijn de materialen op? Nieuwe materialen zijn kosteloos aan te vragen.

Bent u geïnteresseerd in ‘Goed smeren is een kunst’? Wij komen graag bij u langs om de materialen te overhandigen en verder toe te lichten. Heeft verzenden de voorkeur? Dat is uiteraard ook mogelijk.

Onze cadeautjes

Waterverf doosje
voor kleurrijke kunstwerken
Krabbie de krab
Heb jij jeuk? Krab dan Krabbie!
Het kinderboek 'Zalfje'
van dokter Elodie Mendels
Image title
Interesse? Neem contact op met onze Product Manager Derma Audrey Woning
Telefoon: 06 - 83410832
E-mail: audrey.woning@fagron.nl 
of derma@fagron.nl
Bezig met laden…
Bezig met laden…