Uw specialist in steriele, aseptische en risicovolle bereidingen


De hightech GMP productiefaciliteiten van Fagron Sterile Services zijn gespecialiseerd in steriele, aseptische en risicovolle bereidingen. Wij bieden u een uitgebreid aanbod van VTGM producten. Tevens kunt u kiezen uit een ruim assortiment voorgevulde elastomeerpompen, medicatiecassettes en lang houdbare steriele RTA-spuiten van glas. Alle producten worden onder aseptische- of steriele condities in de bereidingsapotheek bereid. Fagron Sterile Services produceert conform GMP

Waarom kiezen voor Fagron Sterile Services?


Image titleFSS is uw partner in steriele, aseptische en risicovolle bereidingen en produceert voor ziekenhuizen, apotheken, chirurgische centra en artsenpraktijken. U mag rekenen op de hoogste kwaliteit, waarbij u en uw patiënten op de eerste plaats komen. Het productassortiment van FSS voldoet aan gestandaardiseerde productveiligheidsnormen. U kunt rekenen op een betrouwbare, snelle levering zonder zelf te investeren in een hightech productiefaciliteit.


"Wij leveren uw bestelling de volgende dag in de apotheek"

Onze hoge GMP kwaliteitseisen in het productieproces voldoen aan de volgende kenmerken:

  • Uit voorraad geproduceerde batches kunt u zonder recept afnemen
  • Traceerbaarheid van proces en product
  • Stabiliteitsonderzoek per product aanwezig
  • Analyse voorafgaand aan vrijgifte geproduceerde batch
  • Wereldwijde capaciteiten op het gebied van onderzoek, ontwikkeling, productie en distributie
Ook voor hoog risico ad hoc bereidingen kunt u bij ons terecht. In de bestelmodule kunt u individuele aanvragen plaatsen. Voor producten met een ZI-nummer vermeld u bij uw bestelling alleen het aantal patiënten. Voor producten zonder ZI-nummer volstaat het patiëntnummer.

Assortiment voorbeelden

Glasheldere medicatieveiligheid
Fagron biedt lang houdbare injectiespuiten. Deze zijn gemaakt van glas en hebben een unieke combinatie van kenmerken die bijdragen aan de medicatieveiligheid.
Lees verder
Medicatiecassettes & elastomeerpompen
Levering van voorgevulde elastomeerpompen en medicatiecassettes voor gebruik in zowel het ziekenhuis als de thuissituatie.
Lees verder
Ooginjectie
Image title

Bekijk het volledige productassortiment in de webshop; u dient hiervoor ingelogd te zijn. Nog geen account? Onze afdeling Customer Service regelt dit graag voor u. 

Voor alle voorraadproducten geldt: vóór 17:00 uur besteld, de volgende dag geleverd. Voor individuele Ad hoc aanvragen geldt vóór 12:00 uur besteld, de volgende dag geleverd. Neem voor vragen contact op met afdeling Customer Service. Telefoon: 088 33 11 133.  Onze GMP bereidingslocaties kunt u voor een audit bezoeken.

"Fagron Sterile Services biedt u een oplossing waar u op kunt vertrouwen"

Image title  
Image title


Wilt u meer weten over het Fagron Sterile Services assortiment, Roger en Catiella helpen u graag verder.

Roger: 06 11 649 837     

Catiëlla: 06 11 200 504
Bezig met laden…
Bezig met laden…