Nascholingen

In de apotheek is het vaak druk, toch blijft het belangrijk om je kennis binnen je vakgebied op pijl te houden. Wij nemen je graag de zorg uit handen en bieden geheel verzorgde nascholingen, workshops en events.

Door middel van nascholingen vergroot en verbetert Fagron Academy de kennis van en vaardigheden binnen je vakgebied. Fagron heeft jarenlange kennis en ervaring op het gebied van maatwerk en helpt je graag verder met de opleidingsmogelijkheden voor onder andere bereidingstechnieken, het gebruik van materialen, toedieningsvormen en kwaliteits- en veiligheidsprocedures.

Aanbod compacte nascholingen

De nascholingen die wij jullie aanbieden zijn ideaal om het vroeger geleerde op te frissen en nieuwe ontwikkelingen bij te leren. We komen graag bij jullie langs (uitwijken naar een andere locatie behoort ook tot de mogelijkheden) op een tijdstip wanneer het jullie uitkomt om klassikaal het gekozen onderwerp te bespreken. Uiteraard kan dit ook digitaal via een livestream (Skype, Zoom of Teams). Wij passen onze nascholingen graag aan op de wensen die spelen in de praktijk.

Bekijk hier het overzicht van nascholingen en workshops waar wij jullie in kunnen ondersteunen.

Nascholing CBD
Update Circulaire en Annexen
Regelgeving en vergoeding van bereidingen
Business case zelf bereiden of uitbesteden
Dermatologie van traditioneel naar geavanceerd
Kindermedicatie op maat
Geïndividualiseerde mogelijkheden in pijnmedicatie
Innovaties en oplossingen in oogmedicatie
MSVT, hoe werkt het
Mondspoelingen, ervaar het zelf

Opgeven of meer informatie? Vraag ernaar bij je vaste contactpersoon of stuur een e-mail. Heb je suggesties voor nieuwe onderwerpen? Laat het ons weten.
Bezig met laden…
Bezig met laden…