Fagron Sterile Services, uw specialist in aseptisch en risicovolle bereidingen

De hightech GMP productiefaciliteiten van Fagron Sterile Services zijn gespecialiseerd in steriele aseptisch en risicovolle bereidingen. Wij bieden u een uitgebreid aanbod van VTGM producten. Tevens kunt u kiezen uit een ruim assortiment lang houdbare steriele RTA-spuiten van glas. Alle injecties worden onder aseptische condities in de GMP bereidingsapotheek bereid, gebruikmakend van uitsluitend steriele uitgangsmaterialen.

Vanzelfsprekend produceert Fagron Sterile Services onder GMP condities en kunnen onze klanten de locatie voor een audit bezoeken.


Waarom kiezen voor Fagron Sterile Services?

FSS is uw partner in aseptisch en risicovolle bereidingen en produceert aan ziekenhuizen, apotheken, chirurgische centra en artsenpraktijken om de hoogste kwaliteit te bieden in het hele zorgspectrum, waarbij u en uw patiënten op de eerste plaats komen. Het productassortiment van FSS voldoet aan gestandaardiseerde productveiligheidsnormen. U kunt rekenen op een betrouwbare, snelle levering zonder zelf te investeren aan torenhoge kosten voor de gezondheidszorg.

U kunt uit voorraad geproduceerde batches direct afnemen. U heeft hiervoor geen recept nodig. Tevens wordt ieder geproduceerde batch geanalyseerd voorafgaand aan vrijgifte. Voor individuele Ad hoc aanvragen geldt vóór 12:00 uur besteld, de volgende dag geleverd. Neem voor vragen contact op met onze afdeling Customer Service telefoon: 088 33 11 133

• We beheren het volledige proces van grondstoffen tot afgewerkte producten voorzien van intensieve kwaliteitscontrole

• Aanzienlijke (wereldwijde) capaciteiten op het gebied van onderzoek, ontwikkeling, productie en distributie

• Investeringen in ultramoderne faciliteiten en geavanceerde automatisering

• Optimale veiligheid en efficiëntie middels gecertificeerde bereidingsfaciliteiten die aseptisch steriele producten bereiden


Fagron Sterile Services biedt u een oplossing waarop u kunt vertrouwen.Bekijk het volledige productassortiment in de webshop; u dient hiervoor ingelogd te zijn.
Image title

Product categorie

Glasheldere medicatieveiligheid
Fagron biedt lang houdbare injectiespuiten. Deze zijn gemaakt van glas en hebben een unieke combinatie van kenmerken die bijdragen aan de medicatieveiligheid.
Lees verder
Medicatiecassettes & elastomeerpompen
Levering van voorgevulde elastomeerpompen en medicatiecassettes voor gebruik in zowel het ziekenhuis als de thuissituatie.
Lees verder
Ooginjectie
Test zonder linkpagina
Bezig met laden…
Bezig met laden…