Geaccrediteerd Event

Wat dacht je bijvoorbeeld van een Fagron Event? Samen met collega’s uit het veld een geaccrediteerde dag (of avond) bijwonen dat kan.  Sprekers uit het veld delen hun kennis en expertise en geven je handvatten om zelf mee aan de slag te gaan. Een zeer informatief en actief event om nieuwe kennis op te doen, collega’s te spreken en discussies op gang te helpen.

Bekijk hier het aanbod van geplande events.

Heb je  een interessant onderwerp te behandelen wat zeker een event waart is? Laat het ons weten. Wij horen graag wat je bezig houdt. We zien u graag op een van onze nascholingen of events!


Save the date en schrijf u in!

Together we create the future of personalized medicine.
Personalized medicine, wat hebben we samen bereikt? Programma.

Met veel plezier organiseert de Fagron Academy op 4 juni 2019 speciaal voor (ziekenhuis)apothekers het Fagron Compounding Event rond het thema ‘Personalized Medicine’. Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen van 2018 en begin 2019 en hoe laat deze nieuwe kennis zich vertalen in uw dagelijkse praktijk?

Gerenommeerde sprekers delen graag hun expertise en ervaringen met u. Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan deze inspirerende dag. Door de diversiteit in onderwerpen, het actuele thema én de gelegenheid om met collega’s ervaringen op het gebied van Personalized Medicine uit te wisselen, hopen wij u een interessant Compounding Event aan te bieden.

Inschrijvingen en eventuele vragen kunt u e-mailen naar academy@fagron.nl. Wij hopen u te
mogen verwelkomen op het Fagron Compounding Event.

Bekijk hier de officiele uitnodiging en het programma!

Bezig met laden…
Bezig met laden…