Geaccrediteerd Event

Wat dacht je bijvoorbeeld van een Fagron Event? Samen met collega’s uit het veld een geaccrediteerde dag (of avond) bijwonen dat kan.  Sprekers uit het veld delen hun kennis en expertise en geven je handvatten om zelf mee aan de slag te gaan. Een zeer informatief en actief event om nieuwe kennis op te doen, collega’s te spreken en discussies op gang te helpen.

Bekijk hier het aanbod van geplande events.

Heb je  een interessant onderwerp te behandelen wat zeker een event waart is? Laat het ons weten. Wij horen graag wat je bezig houdt. We zien u graag op een van onze nascholingen of events!
Save the date en schrijf u in!


Together we create the future of personalized medicine.


Wat waren de belangrijkste ontwikkelingen van 2018? Wat verwachten we in 2019? En hoe laat deze kennis zich vertalen in de dagelijkse praktijk in de apotheek?

Graag nodigen we u uit om op 4 juni 2019 met ons te kijken naar de belangrijkste ontwikkelingen binnen de farmacie. Zo waren er afgelopen jaar de nodige uitdagingen op het gebied van geneesmiddeltekorten, zijn er gesprekken geweest met zorgverzekeraars en kan medicatieveiligheid altijd verder geoptimaliseerd worden. Diverse sprekers uit het veld komen deze dag bijeen om hun kennis over deze en andere onderwerpen met u te delen. Binnenkort kunnen wij u hier meer over vertellen, maar tot die tijd: reserveer 4 juni alvast in uw agenda! Wij hopen u dan van harte te mogen verwelkomen in Nieuwegein.

Houd onze website en e-nieuws in de gaten of geef uw interesse alvast aan.


Bezig met laden…
Bezig met laden…