Workshops

In de apotheek is het vaak druk, toch blijft het belangrijk om je kennis binnen je vakgebied op peil te houden. Wij nemen je graag de zorg uit handen en bieden geheel verzorgde nascholingen, workshops en events.

Door middel van het geven van workshops vergroot en verbetert Fagron Academy de kennis van en vaardigheden binnen je vakgebied. Tijdens de workshops ga je actief aan de slag met verschillende producten. Fagron heeft jarenlange kennis en ervaring op het gebied van maatwerk en helpt je graag verder met de opleidingsmogelijkheden voor onder andere, bereidingstechnieken, het gebruik van materialen, toedieningsvormen en kwaliteits- en veiligheidsprocedures. 

Aanbod workshops
De workshops die wij jullie aanbieden zijn Ideaal om het vroeger geleerde op te frissen en nieuwe ontwikkelingen bij te leren. We komen graag bij jullie langs (uitwijken naar een andere locatie behoort ook tot de mogelijkheden) op een tijdstip wanneer het jullie uitkomt om klassikaal het gekozen onderwerp te bespreken. Wij passen onze workshops graag aan op de wensen die spelen in de praktijk.

Bekijk hier het overzicht van workshops waar wij jullie in kunnen ondersteunen. 
Opgeven of meer informatie? Vraag ernaar bij je vaste contactpersoon of stuur een e-mail. Heb je suggesties voor nieuwe onderwerpen? Laat het ons weten.
Loading
Loading