SyrSpend® SF: voor een vloeibare orale toediening

Kwetsbare patiënten, zoals zuigelingen, kinderen en ouderen, zijn geen standaard patiënten. Als een patïent niet uitkomt met een geregistreerd geneesmiddel, kan uitgeweken worden naar een bereiding op maat.

SyrSpend® SF maakt dat maatwerk mogelijk. SyrSpend® SF is een reeks vehikels voor de bereiding van vloeibare orale medicatie. Het heeft een lichte structuur, is neutraal van smaak en is onder andere vrij van suiker, alcohol, propyleenglycol, lactose en is geschikt voor patiënten met glutenintolerantie.

                                          Image title                                                                                                                                SyrSpend® SF PH4 (Suspending base)en  SyrSpend® SF PH4 Cherry Flavoured Suspending Base
zijn allebei een kant-en-klare suspensiebasis die verenigbaar zijn met meer dan 100 API's (Active Pharmaceutical Ingredients).

Een op maat gemaakte suspensie voor de patient is dankzij SyrSpend® SF eenvoudig gemaakt.


Recent is er onderzoek gedaan naar de eigenschappen van SyrSpend SF®.In dit onderzoek zijn verschillende soorten suspensiebases met elkaar vergeleken. Klik hier om de resultaten van het onderzoek te lezen. Of download hier eenvoudig de SyrSpend SF verenigbaarheidstabel om te zien welke medicatie verwerkbaar is in SyrSpend SF®.                                        

Principes van SyrSpend® SF


1. Active Suspending Technology
Unieke technologie op zetmeelbasis die het bereiden van een homogene suspensie mogelijk maakt en daarmee doseerveiligheid creëert gedurende de behandeling.
2. Maximale veiligheid van ingrediënten
De maximale veiligheid van ingrediënten van SyrSend® SF beperkt de kans op bijwerkingen en allergische reacties tot het minimum.
3. Superieure verenigbaarheid
SyrSpend® SF is verenigbaar met een verscheidenheid aan API's, ondersteund door wetenschappelijke studies.
4. Focus op comfort voor de patiënt
Gemakkelijk in te nemen door de lichte textuur en neutrale smaak. SyrSpend® SF staat voor het comfort voor de patiënt en een verhoogde therapietrouw.
5. Efficiënt en tijdsbesparend
Eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken suspensiebasis en grondstofskits, maken het mogelijk snel orale toedieningsvormen te bereiden.
6. Farmaceutische kwaliteit
SyrSpend® SF wordt geproduceerd volgens de hoogste farmaceutische standaarden en levert daarmee de optimale oplossing voor uw patiënten.

Video

Bekijk hier onze video over Actice Suspending Technology.

Loading
Loading