Samenwerking Nafinco - Fagron vernieuwd en verlengd!


Met het vernieuwen en verlengen van de afspraak blijft Fagron voorkeursleverancier voor alle ruim 200 apotheken die bij inkooporganisatie Nafinco zijn aangesloten. Dit betekent dat alle apotheken die zijn aangesloten bij Nafinco door Fagron voorzien worden van voorraadbereidingen, ad-hoc bereidingen, medicatiecassettes, RTA-spuiten, indifferente crèmes en zalven, RVG's en grondstoffen.


Prioriteit binnen de vernieuwde overeenkomst is, zowel voor Fagron als Nafinco, het optimaliseren van de beschikbaarheid van geneesmiddelen. Hier zullen wij gezamenlijk aan werken met als achterliggend doel om het aantal dubbele handelingen te verminderen en daarmee de werkdruk in de apotheken die zijn aangesloten bij Nafinco te verlagen.


Fagron heeft als doel personalized medicine voor iedere patiënt beschikbaar te stellen. Met deze samenwerking zijn we in staat medicatie te ontwikkelen en beschikbaar te maken die perfect aansluit bij de behoefte van zorgprofessionals en patiënten. De Green Deal Duurzame Zorg, waarbij Fagron is aangesloten, garandeert de inzet voor duurzame en groene zorg.


Nafinco is dé fullservice partner voor apotheken en staat voor het ontzorgen van de lokale apotheek. Met een ruim pakket aan ondersteunende faciliteiten en sterke inkoopdeals, kunnen de apothekers hun belangrijke rol als spil in de lokale zorgverlening optimaal uitvoeren. Met deze samenwerking waarborgen we de kwaliteit van de geneesmiddelen, ondersteunen we de apotheker en zijn team en ontzorgen we de patiënt.


Wij zijn blij met de vernieuwing en voortzetting van onze intensieve samenwerking! Samen gaan we op zoek naar innovatieve oplossingen op diverse vlakken, want goede en persoonlijke zorg organiseer je samen!


Meer informatie over Fagron of Nafinco? Neem contact met ons op!

Loading
Loading