Om het jaar extra feestelijk af te sluiten, lanceert Fagron ook dit jaar weer een mooie december actie. U ontvangt in december niet alleen mooie cadeaus bij uw bestelling, maar u kunt samen met Fagron dit jaar ook de Voedselbank steunen!

100% slaafvrije chocolade

Voor alle Tiny lekkere trekmomentjes en natuurlijk voor bij elk kopje koffie, thee of glaasje chocolademelk. 100 kleine reepjes in een mix van 10 smaken.

Blanche Dael Maastrichts cadeaupakket

Dit heerlijke en typisch Maastrichtse cadeaupakket zit boordevol lekkers. Ook de Droum vaan Mestreech ontbreekt uiteraard niet in dit cadeaupakket.

De mymuesli Adventskalender

De kalender zit vol met 24 Mueslirepen in 9 heerlijke varianten. Lekker als ontbijt of verantwoord tussendoortje!

Duurzame Roetz transportfiets

Duurzaam onderweg met deze custom made fiets. Roetz-Bikes maakt unieke, stoere en urban fietsen door een tweede leven te geven aan afgedankte fietsen van bekende Nederlandse fietsmerken.

Bent u ook benieuwd naar de Waanzinnige Winter Weken? Neem dan contact op met uw eigen Pharmaceutical Sales Representative of met onze afdeling Customer Service via +31(0) 88 33 11 133 of verkoop@fagron.nl

Steun samen met Fagron de Voedselbank

Naast deze mooie cadeaus voor in de apotheek, kunt u samen met Fagron ook kiezen voor een donatie aan de Voedselbank. De Voedselbank voorziet mensen die geen geld hebben voor boodschappen van voedselpakketten. Dit voedsel wordt niet ingekocht, maar verkregen vanuit overschotten en donaties. Hiermee wordt voedselverspilling tegengegaan en het milieu minder belast. Een doel dat Fagron juist in deze decembermaand een warm hart toedraagt.

Bezig met laden…
Bezig met laden…