Fagron makes you feel good met de sportieve septemberactie!


In de zomer heerlijk genoten en uitgerust? Nu is het tijd om weer lekker fit te worden! Spaar de hele maand september voor sportieve cadeaus voor u en uw team.

Tijdens de maand september spaart u automatisch bij bestelling van onze actieproducten punten bij elke order die u plaatst via www.fagron.nl. Deze punten kunt u aan het einde van de maand inwisselen tegen sportieve cadeaus voor u en uw team.

Sportieve cadeaus voor u en uw team
Wij hebben een mooie selectie gemaakt van sportitems die u helpen weer fit te worden. Zo kunt u sparen voor bidons, sportsokken van Stoxenergy, wireless earbuds, Craft sportshirts en Craft windbreakers.

Makkelijk punten sparen tijdens de septemberactie
U spaart punten van 1 t/m 30 september 2021. Voor elke euro die u aan actieproducten besteedt, ontvangt u 1 punt. Bekijk de voortgang van uw punten hier. Zodra uw order is verzonden, worden uw punten automatisch de volgende dag geüpdate.

Actieproducten
Een groot aantal interessante producten voor in de apotheek zijn voor u geselecteerd. Bent u benieuwd welke producten er meedoen aan de actie? Bekijk de producten hier - let op, zorg ervoor dat u ingelogd bent.

Spaar eenvoudig punten in drie stappen. 
1. Bestel uw gewenste actieproducten via onze webshop www.fagron.nl
2. Na uw order wordt het bestelbedrag automatisch voor u omgezet in punten.
3. Bekijk uw punten op https://www.fagron.nl/mypoints of onder "Mijn account" rechts boven in het navigatiemenu (u moet hiervoor ingelogd zijn).

Na afloop van de septemberactie kunt u de door u gespaarde punten inwisselen voor cadeaus.

Spaar voor sportieve cadeaus!

Bidon
Voor heerlijke verkoeling
Sportsokken
Stoxenergy
Sportshirt of windbreaker
Craft
Wireless earbuds
Fresh 'n Rebel
De campagne is geldig t/m 30 september 2021. Deze aanbieding is alleen geldig op orders via Fagron webshop.
Bezig met laden…
Bezig met laden…