Image title

Nina Wissink

Customer Service medewerkster


Nina werkt sinds de zomer van 2014 bij Fagron en was hiervoor als apothekersassistente in een openbare apotheek werkzaam. Het leukste aan werken bij Fagron? “Dat is het teamgevoel en de waardering die we krijgen. We werken met het team hard om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en dan mag je successen ook samen vieren!”

Waarschijnlijk heeft u weleens contact met Nina gehad. Als Customer Service medewerkster is zij namelijk het eerste aanspreekpunt voor apotheken en ziekenhuizen. De diversiteit en het snel moeten schakelen ervaart Nina als een van de leuke kanten van het werk. Daarom werkt zij ook vaak in het ad-hoc team. “Binnen het ad-hoc team fungeer ik als spil tussen de klant en bereidende apotheek om zo snel mogelijk tot de juiste oplossing voor de patiënt te komen”.

Goed luisteren en snel schakelen


Zeker in de afgelopen maanden heeft Nina gezien dat snel schakelen letterlijk van levensbelang kan zijn. COVID-19 heeft een enorme impact gehad op de vraag naar specifieke geneesmiddelen. Maar ook merkte Nina dat de aandacht van ziekenhuizen volledig naar de patiëntenzorg werd verlegd. Door goed te luisteren was het mogelijk om de productie op te schalen en bereidingen die ziekenhuizen normaal gesproken zelf doen, over te nemen. Hierdoor werd de continuïteit van medicatie geborgd.


Inmiddels ligt de piek van het aantal besmettingen en ziekhuisopnames alweer even achter ons. Toch ziet Nina dat er al wel veranderingen zijn ingezet. “Dat merk ik nu al dagelijks aan de manier waarop klanten contact met ons opnemen. Men kiest vaker voor e-mail en bijvoorbeeld Skype dan voorheen.” Ook heeft de impact van corona volgens Nina tot extra waakzaamheid voor virussen geleid. Dat gaat zeker impact hebben op de manier waarop de zorg in Nederland is ingericht. Ze verwacht dan ook dat er in de toekomst meer plotselinge veranderingen in de vraag naar geneesmiddelen zal ontstaan. Door goed te monitoren en snel te anticiperen op veranderingen, gaat Nina ook deze uitdaging graag aan!


De betrouwbaarheid van de Fagron Groep in cijfers

Op jaarbasis leveren wij als Fagron Groep meer dan 800.000 pakketten uit in heel Nederland met een leverbetrouwbaarheid van 99,8%.
Wij bereiden op 7 locaties en hebben het beste back-up systeem om de hoogste leverbetrouwbaarheid voor u te kunnen garanderen.
Per maand maken we ruim 2.000 maatwerkoplossingen voor patiënten.
Lees het blog van Sjoerd
Image title
Bezig met laden…
Bezig met laden…