Iedere dag sta je klaar voor een ander. Daarom draait het deze winter om jou! Met de Winterdeals 2020 bieden we leuke cadeaus aan voor jou en je collega's. Ook kun je er voor kiezen om een donatie aan het Rode Kruis te doen. Zo maken we samen deze winter een beetje aangenamer! 

Naast leuke extra's, heeft Fagron ook mooie campagnes deze winter. Zo selecteerden wij een groot aantal interessante producten voor in de apotheek met de scherpste kortingen en gratis producten. Hierdoor loopt het voordeel op tot wel 33%!

Plaats eenvoudig je bestelling in drie klikken. 
1. Klik op de button hieronder en open het bestelformulier met Adobe Reader of een vergelijkbaar programma, niet in de internet browser. 
2. Vul de gewenste aantallen en gegevens in.
3. Klik op verzenden.

Ontvang de leukste cadeaus of kies voor een donatie!

Koek- en theepakket
The Dandy Lions
Sapcentrifuge
Jouw vitamine boost
Een cadeau naar keuze
Altijd wat te kiezen! 
Rode Kruis
In actie tegen het coronavirus
De campagne en bijbehorende aanbiedingen zijn gebaseerd op taxeprijzen en geldig t/m 31 december 2020. Deze aanbieding is alleen geldig via het bestelformulier of via de Sales Representatives en niet bij bestellingen via AIS of de Fagron webshop.

Steun samen met ons het Rode Kruis

Nederland bevindt zich door de coronapandemie in een ongekende crisis. En die vraagt om een ongekend antwoord. Daarom is het Nederlandse Rode Kruis bezig met de grootste hulpoperatie sinds de Watersnoodramp. Daarom is het ook mogelijk om een donatie te doen aan het Rode Kruis in plaats van te kiezen voor een cadeau. Samen ondersteunen wij de zorg en staan klaar voor de meest kwetsbaren.

Kras en win!

Tijdens de gehele actieperiode kun je leuke kraskaarten bij je bestelling vinden. Je maakt hiermee kans op leuke prijzen voor je hele team. 3 dezelfde iconen gekrast? Gefeliciteerd! Maak een foto van het kaartje mail deze naar marketing@fagron.nl. Vermeld hierbij je naam, apotheek en plaatsnaam.
Fujifilm Instax mini 9
met je hele team op de foto!
Glazen waterdispenser
lekker verfrissend!
Snoeppot met verpakt snoep
your guilty pleasure!
Bezig met laden…
Bezig met laden…