Uw specialist in steriele, aseptische en risicovolle bereidingen


De hightech GMP productiefaciliteiten van Fagron Sterile Services zijn gespecialiseerd in steriele, aseptische en risicovolle bereidingen. Wij bieden u een uitgebreid aanbod van VTGM producten. Tevens kunt u kiezen uit een ruim assortiment voorgevulde elastomeerpompen, medicatiecassettes en lang houdbare steriele RTA-spuiten van glas. Alle producten worden onder aseptische condities in de GMP bereidingsapotheek bereid. Fagron Sterile Services produceert onder GMP condities

Waarom kiezen voor Fagron Sterile Services?


Image titleFSS is uw partner in aseptische en risicovolle bereidingen en produceert aan ziekenhuizen, apotheken, chirurgische centra en artsenpraktijken. U mag rekenen op de hoogste kwaliteit, waarbij u en uw patiënten op de eerste plaats komen. Het productassortiment van FSS voldoet aan gestandaardiseerde productveiligheidsnormen. U kunt rekenen op een betrouwbare, snelle levering zonder zelf te investeren in een hightech productiefaciliteit.


"Wij leveren uw bestelling de volgende dag in de apotheek"

Onze hoge GMP kwaliteitseisen in het productieproces voldoen o.a. aan deze kenmerken:

  • Uit voorraad geproduceerde batches kunt u zonder recept afnemen
  • Goede traceerbaarheid van proces en product
  • Stabiliteitsonderzoek per product aanwezig
  • Analyse voorafgaand aan vrijgifte geproduceerde batch
  • Wereldwijde capaciteiten op het gebied van onderzoek, ontwikkeling, productie en distributie
Ook voor hoog risico ad hoc bereidingen kunt u bij ons terecht. In de bestelmodule kunt u individuele aanvragen plaatsen. Voor alle producten zonder ZI-nummer geldt dat een patiëntnummer volstaat, een recept is hiervoor niet nodig.

Assortiment voorbeelden

Glasheldere medicatieveiligheid
Fagron biedt lang houdbare injectiespuiten. Deze zijn gemaakt van glas en hebben een unieke combinatie van kenmerken die bijdragen aan de medicatieveiligheid.
Lees verder
Medicatiecassettes & elastomeerpompen
Levering van voorgevulde elastomeerpompen en medicatiecassettes voor gebruik in zowel het ziekenhuis als de thuissituatie.
Lees verder
Ooginjectie
Test zonder linkpagina
Image title

Bekijk het volledige productassortiment in de webshop; u dient hiervoor ingelogd te zijn. Nog geen account? Onze afdeling Customer Service regelt dit graag voor u. 

Voor alle voorraadproducten geldt: vóór 16:00 uur besteld, de volgende dag geleverd. Voor individuele Ad hoc aanvragen geldt vóór 12:00 uur besteld, de volgende dag geleverd. Neem voor vragen contact op met de afdeling Customer Service telefoon: 088 33 11 133.  Onze GMP bereidingslocaties kunt u voor een audit bezoeken.
Image title
Wenst u contact met een account manager, neem contact op met Pieter Bos.
Telefoon: 06 - 122 27 822
E-mail: pieter.bos@fagron.nl 

"Fagron Sterile Services biedt u een oplossing waar u op kunt vertrouwen"
Bezig met laden…
Bezig met laden…