Thalidomide 50 mg capsule (Celgene)

Item No. 3006887
28 pieces
This product cannot be ordered at the moment.
Bekijk hier de toestemming van het IGJ, het SMPC en de PIF.
Download hier de artsenverklaring voor Multipel Myeloom.
Download hier de artsenverklaring voor nieuwe indicatie.
Download hier de apotheekverklaring.

Documenten zwangerschapspreventieprogramma

Download hier de Brief aan gezondheidszorgbeoefenaars

Download hier de Folder voor gezondheidszorgbeoefenaars

Download hier het Instemmingsformulier voor behandeling

Download hier de Folder voor patiënten


Description

Dit product is afkomstig uit Noorwegen en bevat uitsluitend Noorse informatie.

Wij hebben toestemming om dit product te leveren op artsenverklaring voor de indicatie Multipel Myeloom. U heeft zelf geen aparte toestemming nodig van IGJ om Thalidomide 50 mg capsule (BMS) te mogen afleveren. Om dit product aan u te mogen uitleveren hebben wij per patiënt een ingevulde artsenverklaring én apotheekverklaring nodig. Deze documenten vindt u in het midden van deze pagina en kunt u downloaden.

Dit is een interactieve PDF en kan dus digitaal worden ingevuld en ondertekend. De ingevulde documenten kunt u sturen naar AVImport@fagron.nl. De apotheekverklaring is eenmalig per apotheek en heeft geen geldigheidsduur. De aangeleverde artsenverklaring is 1 jaar na ondertekening geldig. Voor de betreffende patiënt hoeft dus gedurende 1 jaar géén nieuwe artsenverklaring te worden aangeleverd. De formulieren kunnen worden geopend met Adobe Acrobat Reader(kosteloos te downloaden via: https://get.adobe.com/nl/reader/).

Indien u een patiënt heeft met een andere indicatie dan Multipel Myeloom, vul dan de artsenverklaring in met de betreffende indicatie. Wij zullen dan toestemming vragen bij de IGJ voor deze indicatie. De IGJ heeft een wettelijke termijn van 8 weken om het verzoek in behandeling te nemen.

Bij dit product hoort een zwangerschapspreventieprogramma. De documenten behorend bij het zwangerschapspreventieprogramma die u op deze pagina vindt, zijn afkomstig van België. Dit betreft hetzelfde product met hetzelfde Europese registratienummer: EU/1/08/443/001.

De levertermijn van dit product kan één werkdag langer zijn, dit in verband met het verwerken van de artsenverklaringen.

Specifications
NDC 17140382
Presentation detail Onbekend
Bewaarconditie < 30 °C
Houdbaarheid na openen 5J
Partner Fagron
Category RVG import
Brands Geen
Characteristics Onbekend
Sterility Onbekend
Reimbursement status N = nee
    Loading
    Loading