Ready to Patient: de oplossing voor kleinschalige individuele apotheekbereidingen

Wanneer standaard geneesmiddelen niet voldoen, streven we er bij Fagron naar om in samenwerking met onze gespecialiseerde bereidingsapotheken maatwerkoplossingen te bieden. Of het nu gaat om voorraad-, individuele bereidingen, Fagron help u en uw patiënten verder. Al onze bereidingsfaciliteiten werken volgens de hoogste farmaceutische standaarden en hebben hun eigen expertise. Door samen te werken met deze apotheken kunnen wij het grootste assortiment 'personalized medicine' aanbieden met het gemakt van één aanspreekpunt. 

Infinity Pharma, is gespecialiseerd in het bereiden van kleinschalige aseptische, steriele en risicovolle medicatie. Hierdoor zorgen we er samen voor dat belangrijke medicijnen voor een klein aantal patiënten beschikbaar blijven. Alle medicatie wordt vervaardigd volgens de richtlijn "Bereiden" van de KNMP waarbij de hoogste kwaliteits- en patiëntveiligheidsnormen worden gehandhaafd.

Met deze 'Ready to Patient' werkwijze fungeert Infinity Pharma als de terhandstellende apotheek. U blijft als vertrouwde apotheek het 1e aanspreekpunt voor uw patiënten. 


Wat is nodig voor een bereiding van Infinity Pharma?

Eénmalig

Bereidingsovereenkomst

Heeft u nog geen bereidingsovereenkomst met apotheek Infinity Pharma? Deze kunt u opvragen via adhoc@fagron.nl
Per aanvraag

Patiënt recept + indicatie

Deze kunt u met ons delen via adhoc@fagron.nl. Let op: zonder indicatie kunnen wij uw bereidingsaanvraag helaas niet in behandeling nemen. 
Per patiënt

Toestemming verwerking gegevens

Infinity Pharma verwerkt voor de bereiding en terhandstelling de benodigde patiëntgegevens in haar AIS. De patiënt dient hierover te worden geïnformeerd en toestemming te geven. Door het recept met Infinity Pharma te delen verklaart u dat uw patiënt hierover is geïnformeerd en dat uw patiënt toestemming hiervoor geeft. 


Ready to Patient: ondersteunt apothekers en helpt de patiënten verder

Met onze Ready to Patient werkwijze ondersteunen wij u als apotheker en blijven de gespecialiseerde medicijnen beschikbaar voor uw patiënten. Dit betekent dat u kunt blijven vertrouwen op het gemak van één aanspreekpunt en één locatie voor al uw bestellingen. Meer informatie over de Ready to Patient werkwijze en levering vindt u in de onderstaande secties. Klik op de knop die voor u relevant is om verder te lezen. 

openbare apotheek

Bent u openbaar apotheker, bekijk dan het volledige proces en benodigde documentatie via de button hieronder.
 
Ready to patient voor de openbare apotheek

poliklinische apotheek

Bent u poliklinisch apotheker,  bekijk dan het volledige proces en benodigde documentatie via de button hieronder.
 
Ready to patient voor de poliklinische apotheek

ziekenhuis apotheek

Bent u ziekenhuis apotheker,  bekijk dan het volledige proces en benodigde documentatie via de button hieronder.
 
Ready to patient voor de ziekenhuis apotheek
Kwaliteit als basis
Infinity Pharma heeft het certificaat voor HKZ / ISO9001 voor de scope farmaceutische zorg- en dienstverlening met als specialisme voorraadbereidingen en individuele bereidingen:
Enkele belangrijke aspecten van dit certificaat zijn:
  • Productdossiers voor alle producten beschikbaar
  • Gekwalificeerd personeel dat zorg draagt voor de bereidingen
  • Hoogwaardige grondstoffen waarborgen dat de medicatie voldoet aan strenge kwaliteitsnormen
  • Continu verbeteren van onze processen en dienstverlening
Heeft u nog vragen?
Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen dan staan wij u graag te woord. U kunt ons bereiken per mail op verkoop@fagron.nl of telefonisch via 080 - 33 11 133.

Loading
Loading