Bereid u voor met Fagron Processierupsgel
Ter verzorging van de rode en geprikkelde huid bij insectenbeten.
Image title
Deze website richt zich op de professional. Ook voor consumenten is er een speciale website. bent u een consument? Image title


Fagron Processierupsgel aanbieding
Plaats in de maand april een bestelling van minimaal 12 tubes Processierupsgel via het bestelformulier, fax of e-mail en ontvang 25% korting. Vergeet niet om ook een gratis baliedisplay toe te voegen aan uw bestelling! De baliedisplay kunt u aanvinken op het bestelformulier.

Let op: deze aanbieding is alleen geldig bij bestellingen geplaatst via het bestelformulier, fax of e-mail en niet via het AIS of Fagron webshop. De Fagron Processierupsgel aanbieding loopt t/m 30 april 2021.
Image title

Eigenschappen

Door de unieke mix van verzachtende en verzorgende ingrediënten, is Fagron Processierupsgel de ideale verzorging voor onder andere de effecten van de processierups. De belangrijkste ingrediënten van Fagron Processierupsgel zijn polidocanol (Laureth-9) en avenanthramide (Hydroxyphenyl propamidobenzoic acid). Polidocanol zorgt voor een snelle verzorging van de geprikkelde huid terwijl avenanthramide zorgt voor een langdurige kalmerende en verzachtende werking op de huid. De Processierupsgel is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar. Het kan worden geadviseerd aan vrouwen tijdens de zwangerschap.

Het aantal meldingen van overlast over de processierups is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Deze overlast komt door de brandhaartjes en veroorzaakt jeukende rode bultjes. Hoewel relatief onschuldig, leveren deze bultjes veel ongemak. 

Er zijn verschillende gratis promotiematerialen beschikbaar voor in de apotheek, waaronder de baliedisplay, posters, en patiënten folders:

Bestel items voor in de apotheek:

Baliedisplay
Image title
Promotiematerialen
Image title

Fagron kiest voor duurzaam

Duurzaamheid is voor Fagron een belangrijke kernwaarde. Daarom is de Fagron Processierupsgel verpakt in een duurzame tube en draagt deze het 'm Green logo. Dit logo bevestigt dat de tube is gemaakt  van bioplastic, gewonnen uit 100% suikerriet. Hierdoor wordt de uitstoot van COverkleind en het milieu minder belast.

Image title
Image title
De eikenprocessierups is de larve van de eikenprocessievlinder. De vlinder legt van eind juli tot begin september eitjes in de toppen van eikenbomen. Wanneer eikenbomen blad krijgen (meestal in april of begin mei) komen de eitjes uit. De naam van de eikenprocessierups komt van het feit dat de rupsen achter elkaar aan lopen, in processie, wanneer ze opzoek gaan naar voedsel (eikenbladeren). Hoe warmer en stabieler het weer, hoe meer vlinders en dus meer eitjes . In het volgroeide stadium heeft de rups een zwarte kop, een blauwgrijze rug en een groengrijze buik. De lange witte haren die het lichaam van de rups bedenken zijn niet schadelijk. De rups heeft echter ook zeer korte niet waarneembare haren, de brandharen. Deze brandharen kunnen jeuk, irritatie en huiduitslag veroorzaken. De Eikenprocessierups heeft ongeveer 600.000-700.000 brandharen, die zich in borstels over het hele lijf bevinden. Wilt u meer weten over de procesierups en de toepassing van Procesierupsgel? Ga naar de meest gestelde vragen.
Lees meer
Loading
Loading