Sinds 1 januari 2021 hebben wij de krachten van onze Nederlandse bereidingsactiviteiten binnen Fagron gebundeld. Hiermee kunnen wij u nu nog beter bedienen. Tot op heden voerden wij drie labels voor de niet-steriele voorraadbereidingen: De Magistrale Bereider (DMB), De Collegiale Bereiding (DCB) en Pharmaline (PHL). Deze brengen wij terug naar één label: De Magistrale Bereider. De niet-steriele individuele bereidingen worden bij De Ad hoc Bereider (DAB) ondergebracht.

Waarom kiest de Fagron Groep voor krachtenbundeling?

Door het samenbrengen van de farmaceutische bereidingen bundelen wij onze operationele expertise op het gebied van voorraadbereidingen. Daarnaast kunnen we onze innovatiekracht vergroten en nog beter inspelen op marktontwikkelingen. Door de bundeling van niet-steriele individuele bereidingen kunnen we meer lang houdbare voorraadproducten maken en een uitgebreider assortiment voorraadbereidingen met de hoogste kwaliteit bieden.

Met deze krachtenbundeling blijft Fagron dé toonaangevende specialist voor al uw farmaceutische bereidingen, geregistreerde producten, grondstoffen en crèmes & zalven. Spruyt hillen specialiseert zich verder op het gebied van verpakkingen, techniek, drukwerk en OTC. Tot slot gaat Pharmaline zich onder de naam Infinity Pharma verder specialiseren om niet gestandaardiseerde aseptische, steriele en risicovolle individuele bereidingen beschikbaar te houden.


Meer innovatie en het breedste assortiment

Door het bundelen van onze innovatiekracht vinden we op complexe vragen nóg sneller een antwoord en hebben we nieuwe producten eerder beschikbaar. En die komen samen in het breedste assortiment in de markt.


Meer gemak en service

Fagron is uw partner in de apotheek. Maar dat kan niet zonder ons beste ingrediënt: onze mensen. Want zij blijven zich inzetten voor zorg op maat en zoeken elke dag weer actief naar de beste oplossingen. Echte persoonlijke service wordt daardoor bereikbaar voor iedereen.

Ready to patient, de oplossing voor niet-gestandaardiseerde aseptische, steriele en risicovolle individuele bereidingen


Met de introductie van Ready to patient ondersteunen wij u en treedt Infinity Pharma op als bereidend en terhandstellende apotheek. Met deze nieuwe werkwijze blijven de niet-gestandaardiseerde aseptische, steriele en risicovolle individuele bereidingen voor patiënten beschikbaar met de hoogste kwaliteit. U houdt het gemak van één aanspreekpunt en één plek voor al uw bestellingen. De volledige uitleg over Ready to patient levering kunt u in onderstaande kolommen bekijken. Klik hiervoor op onderstaande button die voor u van toepassing is.

Om het voor u inzichtelijk te maken welke producten wij sinds 1 januari Ready to patient leveren, bekijkt u hier het overzicht. 
openbare apotheek

Bent u openbaar apotheker,  bekijk dan het volledige proces en benodigde documentatie via de button hieronder.
 
Ready to patient voor de openbare apotheek
poliklinische apotheek

Bent u poliklinisch apotheker,  bekijk dan het volledige proces en benodigde documentatie via de button hieronder.
 
Ready to patient voor de poliklinische apotheek
ziekenhuis apotheek

Bent u ziekenhuis apotheker,  bekijk dan het volledige proces en benodigde documentatie via de button hieronder.
 
Ready to patient voor de ziekenhuis apotheek

Heeft u nog vragen? 

Heeft u naar aanleiding van deze wijzigingen nog vragen, staan we u ook graag persoonlijk te woord. Dat doen we telefonisch, per e-mail of via een videocall.  
Neem contact met ons per email: verkoop@fagron.nl, telefonisch via 088 33 11 133 of plan direct een videocall. 
Loading
Loading