Fagron lanceert corona snelteststraat

vrijdag 6 november 2020
Vanaf vandaag is de door Fagron opgezette corona snelteststraat geopend. Met behulp van een door het RIVM aanbevolen sneltest, toont deze binnen 20 minuten aan of iemand besmet is met het corona-virus.
 
Via de website kan iedereen zich aanmelden voor de sneltest en een afspraak inplannen voor een moment dat het beste uitkomt. De snelteststraat in Capelle aan den IJssel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 – 17.00 u. Een zorgmedewerker neemt met behulp van een zogenaamde neus-swab de test af en de uitslag, inclusief een meertalig certificaat, volgt binnen 20 minuten per e-mail.

Ook voor bedrijven is het mogelijk om hun personeel bij de snelteststraat in Capelle aan den IJssel te laten testen. Zo hebben de medewerkers snel zekerheid en daarnaast is het prettig dat zij meteen weer aan de slag kunnen als de uitslag negatief is. Hiermee blijft de productiviteit van bedrijven op pijl, zonder extra risico voor de gezondheid van medewerkers te vormen.

De snelteststraat is opgezet door Fagron. Kwaliteit en snelheid zijn voor Fagron belangrijke kernwaardes. Daarom maakt Fagron gebruik van de gevalideerde Roche SARS-CoV-2 Antigen Rapid test die is voorzien van een CE-keurmerk en wordt deze test altijd onder toezicht van een arts uitgevoerd. Deze innovatieve test biedt een hoogwaardige oplossing voor de detectie van een corona infectie, zonder de noodzaak van een laboratorium. Hierdoor is snel een betrouwbaar resultaat beschikbaar.
Bezig met laden…
Bezig met laden…