U kent ons als de betrouwbare partner die altijd meedenkt en verassend goed maatwerk levert. Vanaf nu gaan we daarin nog een stap verder. Want door het bundelen van innovatiekracht hebben we bij complexe vragen nog eerder het antwoord voor handen. En komen we sneller met nieuwe producten. Die komen samen in het breedste assortiment in de markt. Echte persoonlijke service wordt daardoor bereikbaar voor iedereen. Via de apotheek. Via jou.

Wat betekent dat voor mijn apotheek?

De Fagron Groep voerde tot nu toe drie labels voor de voorraadbereidingen: DMB, DCB en Pharmaline. Dat gaan we anders doen: de voorraadbereidingen worden vanaf nu allemaal door De Magistrale Bereider gedaan. Dat is wel zo overzichtelijk. Vanaf 1 januari 2021 profiteer je van één bestelportaal, één contact persoon en minder administratieve lasten. De vernieuwingen voeren we geleidelijk door, zodat je er zo min mogelijk hinder van ondervindt.

Door alle veranderingen blijft Fagron de beste partner voor de apotheker. Maar dat kan niet zonder ons beste ingrediënt: onze mensen. Want zij blijven zich inzetten voor zorg op maat en zoeken elke dag weer actief naar passende oplossingen voor de apotheker en de patiënt. En dankzij nauwe samenwerking met gespecialiseerde bereidingsapotheken heeft Fagron het grootste assortiment van Nederland. Dat alles met het gemak van één aanspreekpunt.


Meer innovatie en het breedste assortiment

Door het bundelen van onze innovatiekracht vinden we op complexe vragen nóg sneller een antwoord en hebben we nieuwe producten eerder beschikbaar. En die komen samen in het breedste assortiment in de markt.

Meer gemak en service

Want vanaf nu bundelt de Fagron Groep haar innovatiekracht. Zo vinden we op complexe vragen nóg sneller een antwoord en hebben we nieuwe producten eerder beschikbaar. En die komen samen in het breedste assortiment in de markt.

Is uw AIS er al klaar voor?

Of je al eerder bij Fagron hebt besteld of nog niet, het instellen van het AIS is in beide gevallen snel gebeurd. bekijk hieronder per AIS een heldere uitleg. 
Mira
Pharmacom
Promedico-ProOrder

Aangenaam, maar… ik heb toch nog wat vragen

We kunnen ons goed voorstellen dat je naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebt. Daarom staan we je ook graag persoonlijk te woord. Dat doen we telefonisch, per e-mail of via een videocall. 

Neem contact met ons per email: verkoop@fagron.nl, telefonisch via 088 33 11 111 of plan direct een videocall. 
Bezig met laden…
Bezig met laden…